Д-р Рената Гроздановска

Д-р Рената Гроздановска

Доктор по општа медицина

Општи информации
Работно време
Коментари

Доктор по општа медицина

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Проф. д-р Методи Чепреганов

Специјалист по невропсихијатрија и епилептологија. 072222827 dr.cepreganov@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Марија Јакимова

Специјалист ортопед dr.jakimova@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Борче Попов

Специјалист по орална хирургија . dr.popov@neuromedica.com.mk