Спец. д-р Марија Јакимова

Спец. д-р Марија Јакимова

Специјалист ортопед

dr.jakimova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
19 Jun

Ортопедија

  • 14 - 20
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин
20 Jun

Ортопедија

  • 08 - 14
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин
21 Jun

Ортопедија

  • 10 - 16
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин
24 Jun

Ортопедија

  • 14 - 20
  • Спец. д-р Марија Јакимова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори