fbpx

Д-р Драгана Костеска

Д-р Драгана Костеска

Доктор по општа медицина

Општи информации
Работно време
Коментари

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Зоран Костов

Психолог / психотерапевт psiholog@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Марија Јакимова

Специјалист ортопед dr.jakimova@neuromedica.com.mk

Прим. д-р Воислав Кајевски

Спец. уролог / dr.kajevski@neuromedica.com.mk