Д-р. Чагри Саде

Д-р. Чагри Саде

Д-р. Чагри Саде, дипломира на Факултетот за медицина на Универзитетот во Анкара , а својата специјализација ја обавува во болницата Шишли Етфал во Истанбул, под менторство на водечките имиња од областа на Пластичната и реконструктивната хирургија. По завршувањето на специјализацијата во 2001 година, има привилегија да работи и соработува со најпознатите пластични хирурзи во Турција.…

Општи информации
Работно време
Коментари

Д-р. Чагри Саде, дипломира на Факултетот за медицина на Универзитетот во Анкара , а својата специјализација ја обавува во болницата Шишли Етфал во Истанбул, под менторство на водечките имиња од областа на Пластичната и реконструктивната хирургија. По завршувањето на специјализацијата во 2001 година, има привилегија да работи и соработува со најпознатите пластични хирурзи во Турција. Следната година, д-р Саде се пријавува на обука во тимот на американскиот пластичен хирург Др. Шерел Џ. Астон, и истата година станува дел од персоналот во Американската болница во Истанбул. Од 2019 година започнува со соработка со Болница Неуромедика каде извршува разновидни хируршки и нехируршки третмани, естетски, пластични и реконструктивни интервенции како за жени, така и за мажи.

Во третмани и интервенции спаѓаат:

 • Ринопластика – естетски хируршки зафат на нос
 • Отопластика – хируршка корекција на истакнати уши
 • Секундарен хируршки зафате на нос
 • Зголемување на гради
 • Покревање и зголемување на гради
 • Мамопластика – покревање на гради
 • Намалување на гради
 • Блефаропластика – хируршка интервенција на очните капаци
 • Палпебрае инфериорна хирургија
 • Масно вбризгување (лице)
 • Ласерска/васер хи-дефо липосукција
 • Целосен лифтинг на лице
 • Среден лифтинг на лице
 • Абдоменопластика
 • Хирургија на раце
 • Хирургија на фемур
 • Трансплатација на коса
 • Лифтинг на веѓи
 • Француски лифтинг
 • Аква голд третман
 • Ботокс
 • Полнење филер

За повеќе прашања или информации закажете ја вашата консултација и преглед со д-р. Чагри Саде на 02 3133 313 или на neuromedica@neuromedica.com.mk

 

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Спец. д-р Драган Стошиќ

специјалист по општа хирургија – субецијалист по дигестивна хирургија контакт маил dr.stosikj@neuromedica.com.mk

Прим. д-р Лидија Марковска

Специјалист невролог 070408701 dr.lidijamarkovska@neuromedica.com.mk

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог 070308584 dr.angelova@neuromedica.com.mk