д-р Александра Георгиевска

д-р Александра Георгиевска

специјалист по медицинска биохемија

Општи информации
Работно време
Коментари

специјалист по медицинска биохемија

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Проф. д-р Методи Чепреганов

Специјалист по невропсихијатрија и епилептологија. 072222827 dr.cepreganov@neuromedica.com.mk

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог 070308584 dr.angelova@neuromedica.com.mk

д-р Маринела Малинова

Специјалист по оториноларингологија 070360866 dr.malinova@neuromedica.com.mk