fbpx

Новости

Дали имате предрасуди да посетите психолог или психијатар?

Д-р. Симеон Могилевски, специјалист психијатар и Зоран Костов, психолог во емисијата Ние и Вие на Канал 5 одговараат на прашањата:
„Дали имате предрасуди да посетите психолог или психијатар?

Во кои ситуации треба да се упатите кај психолог а во кој кај психијатар?“ и многу повеќе.

 

Сподели

Напишете коментар