Новости

Благодарница до болницата Неуромедика од страна на Лекарската Комора на Македонија за покажаната пожртвуваност и згрижувањето на повредените од сообраќајната несреќа на 13 февруари 2019 година

Благодарница до болницата Неуромедика заедно со целиот медицински персонал од страна на Лекарската Комора на Македонија за покажаната пожртвуваност и згрижувањето на повредените од сообраќајната несреќа на 13 февруари 2019 година.

Сподели

Напишете коментар