fbpx

Новости

Архимандрит г. Партениј од Бигорски Манастир и монахињи од Манастир Рајчица во посета на Болница Неуромедика

Денес, (1.10.2019) Архимандрит г. Партениј од Бигорски Манастир и дел од монахињите од монашкиот ред на Манастирот Рајчица беа во посета на Болница Неуромедика и генералниот менаџер д-р. Емил Угриновски.

На посетата Архимандрит г. Партениј и д-р. Емил Угриновски разговараа за хумани дела во кои генералниот менаџер и директор и Болница Неуромедика се долгогодишни поддржувачи и пријатели.

 

 

Сподели

Напишете коментар