fbpx

Новости

27 години од НЕУРОМЕДИКА

Денес, првиот приватен медицински бренд НЕУРОМЕДИКА прослави 27 години од своето постоење и 2 години од отварањето на современата болница која е опремена по сите светски стандарди и новитети во медицинска апаратура, која го надополнува врвното искуство на целиот медицински персонал на болницата.
      
Прославата се одржа во просториите на болницата во кругот на најдобриот тим, тимот на НЕУРОМЕДИКА.

Сподели

Напишете коментар