fbpx

Новости

15ти и 25ти август закажете го вашиот преглед кај Д-р. Чагри Саде, најдобриот пластичен хирург од Турција

Болница Неуромедика и Одделот за Хирургија од неодамна ја остварија соработката со најдобриот специјалист хирург по пластична, реконструктивна и естетска хирургија од Турција, д-р. Чагри Саде како дел од стручниот тим кој работи во самата болница.

Спец. пластичен хирург  д-р. Чарги Саде во Болница Неуромедика ќе извршува секаков вид на хируршки и нехируршки третмани, естетски, пластични и реконструктивни интервенции како за жени, така и за мажи.

На 15.08 (четрвток) и 25.08 (недела) д-р. Чагри Саде ќе извршува прегледи и консултации за сите кои се заинтересирани за третман или интервенција можат да закажат слободен термин на 02 3133 313 или plasticsurgery@neuromedica.com.mk

Во третмани и интервенции спаѓаат:

 • Ринопластика – естетски хируршки зафат на нос
 • Отопластика – хируршка корекција на истакнати уши
 • Секундарен хируршки зафате на нос
 • Зголемување на гради
 • Покревање и зголемување на гради
 • Мамопластика – покревање на гради
 • Намалување на гради
 • Блефаропластика – хируршка интервенција на очните капаци
 • Палпебрае инфериорна хирургија
 • Масно вбризгување (лице)
 • Ласерска/васер хи-дефо липосукција
 • Целосен лифтинг на лице
 • Среден лифтинг на лице
 • Абдоменопластика
 • Хирургија на раце
 • Хирургија на фемур
 • Трансплатација на коса
 • Лифтинг на веѓи
 • Француски лифтинг
 • Аква голд третман
 • Ботокс
 • Полнење филер

За повеќе прашања или информации закажете ја вашата консултација и преглед со д-р. Чагри Саде на 02 3133 313 или на plasticsurgery@neuromedica.com.mk

Сподели

Напишете коментар