Новости / Неуромедика го зголемува својот тим на доктори

2018-09-05

Неуромедика го зголемува својот тим на доктори. Им посакуваме добредојде на: 

  • Проф. Д-р Мирче Симеонов - спец. хирург и трауматолог
  • Д-р Лидија Марковска - спец. невролог
  • Д-р Катерина Сиљаноска - стоматолог
 Назад