Новости / 8-мо мартовски промотивен пакет: Гинеколошки преглед и Ехо

2018-03-06

 

По повод денот на жената, 8-ми Mарт, Неуромедика и оваа година се потруди да им понуди промотивни пакети на припадничките на понежниот пол.

Промотивниот гинеколошки пакет на Неуромедика е составен од гинеколошки преглед и ехо.

Цената на овој пакет е 1.000 денари.Промоцијата започнува денеска, 06.03.2018 година, а ќе трае се до 13.03.2018 година.

Прегледите ги извршува д-р Ѓорѓи Николовспецијалист гинеколог-акушер.Во Одделот за Гинекологија на Неуромедика се прават сите гинеколошки дијагностичко-терапевтски процедури и иследувања (ултразвучна дијагностика 3D/4D, ПАП тест, колпоскопија, контрацепција, амбулантски интервенции и третмани, рано откривање и следење набременост, скрининг на аномалии, приска тест и др.).

За закажување на термин јавете се на:

02/313 33 13

075/402-000


Ве очекуваме!

 

 

Назад