Новости / По повод денот на жената, 8-ми март Ви овозможуваме намалување на хијалуронските филери од 1.400 ден на 1.000ден за 0,1 ml!!!

2018-03-05

Хијалуронските филери, ги пополнуваат брчките, се елиминираат сенките и темните подочници, враќајки го волуменот, ведрината и контурите на лицето, служат за зголемување на усните, корекција на асиметрични усни, јаболчници, незаолабијални бори итн.

Филерите се вбризгуваат во саканата регија и остануваат околу 6-12 месеци, со тоа што при секое следно ставање на филерот неговиот ефект трае подолго.

ШТО МОЖЕМЕ ДА ПОСТИГНЕМЕ СО ФИЛЕРИТЕ?

·         Пополнување на уни, асиметрија на уни, подигнување на агли на усни;

·         Пополнување на браздите над и под усните;

·         Корекција на назолабијални бразди;

·         Корекција на марионети;

·         Моделирање на јагодици;

·         Пополнување на образи;

·         Пополнување на бразди на чело и помеѓу веѓи;

·         Пополнување на борите околу очите – Crow’s Feet;

·         Затегнување на виличната регија.


Акцијата трае до 15-ти Март.

За закажување на термин обратете се на телефонските броеви:
02/313-33-13 или 075/402-000

Консултативен преглед – БЕСПЛАТЕН!
 

 

Назад