Новости / Ману Торес го искористи менаџерскиот пакет за мажи

2018-03-02

 

По сопругата Ивана, и македонскиот зет, шпанецот Ману Торес го искористи менаџерскиот пакет за мажи кој промотивно може да го искористите во нашите клиники.

Ману на јавноста и познат по патот околу светот на мотор, кој траеше 4 години, а на кој беше придружуван од неговата сопруга Ивана.

Ману и Ивана се пред нова авантура. Овојпат брачниот пар Торес светот ќе го освојува со комбе. Планирано е новото патување да започне за еден месец, а како почетна точка на патувањето е Јужна Америка.

За здравствената состојба на Ману пред долгиот пат што ги чека се задолжени лекарите на Неуромедика.

Тимот на Неуромедика на Ивана и Ману им посакува среќа, добро здравје и многу нови необични авантури.

 

 

Назад