Новости / Неуромедика - Неврологија

2017-12-21


·        Комплетен невролошко-дијагностчки центар опремен со најсовремена медицинска апаратура

·        Врвни експерти од областа на неврологијата

·        Единствен Центар за епилепсија во регионот

·        Специјалистички домашни посети и санитетски транспорт 24/7

·        Дијагностички испитувања:

-        ЕЕГ

-        ЕМГ

-        Магнетна резонанца

-        Компјутерска томографија

 

Тим на доктори:

Проф. Д-р Методи Чепреганов – невропсихијатар и епилептолог

Проф. Д-р Миодраг Врчаковски – неврорадиолог

Спец. Д-р Марија Милановска – невролог

Назад