Новости / НЕУРОМЕДИКА - ПЛАСТИЧНА И ЕСТЕТСКА ХИРУРГИЈА

2017-12-20

НЕУРОМЕДИКА - ПЛАСТИЧНА И ЕСТЕТСКА ХИРУРГИЈА

ЕСТЕТСКА ХИРУРГИЈА:

·        Естетска хирургија на уши

·        Естетска хирургија на очни капаци

·        Лифтинг на лице

·        Естетска хирургија на нос

·        Естетска хирургија на дојки

·        Гинекомастија

·        Естетска хирургија на стомак

·        Дермолипектомија на сите регии

·        Третман на брчки (Ботокс и филери)

·        Зголемување на усни

 

ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЈА:

 

·        Окулопластична хирургија (птоза за очен капак, ентропион, ектропион, тумори на очни капаци)

·        Вродени деформитети на лице и врат

·        Вродени деформитети на шака, горни и долни екстремитети

·        Парализа на фацијален нерв

·        Хирургија на шака и стапало

·        Хирургија на тетиви на шака, стапало и Ахилова тетива.

·        Хирургија на лузни, контрактури и тетоважи

·        Третман на рани, изгореници и смрзнатини

·        Дијабетично стапало

·        Мекоткивни инфекции

·        Цисти и синуси

·        Бенигни и малигни кожни тумори

·        Бенигни и малигни мекоткивни тумори

·        Бенигни и малигни тумори на дојки, усни ушна школка

·        Бекерова циста

·        Тумори на паротидна жлезда

·        Дипитренова контрактура

·        Тунел карпал синдром

·        Пилонидални цисти и синуси

·        Хирургија на надворешни полови органи

·        Имплантација на медикаменти

·        Хернии

 

Прим. Д-р Добрила Андоновска

Назад