Pyetjet e bëra më shpesh / Neuromedica në 7-të MEDIKOS 2012 panair

2012-10-18

Neuromedica poliklinika pjesë në MEDIKOS 7-të 2012, duke përfshirë farmaci stomatologji dhe mjekësi. Panairi u mbajt prej 03-05.10.2012 në Prishtinë, Kosovë.

Mbrapa