Закажување преглед

Најбрз и наједноставен начин да закажете преглед или било кое испитување е да се јавите на наведениот телефон на ординацијата или докторот кај кого сакате да закажете преглед.
Преглед можете да закажете и по е-маил, следејќи го даденото упатство:
Пополнете ги Вашите податоци во полињата и кликнете на "Закажи". Во најкраток можен рок ќе бидете исконтактирани и известени за терминот за кога Ви е закажан прегледот.


Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Телефон за контакт

Преферирана ординација:

Префериран лекар:

Вашата порака