Новости

Партнер на Вашето здравје бр. 7

Излезе новиот број од магазинот на Неуромедика “Партнер на Вашето здравје бр. 7”. Магазинот може бесплатно да го добиете во нашите клиники или бесплатно да го симнете во електронска верзија на овој линк: https://issuu.com/neuromedica/docs/spisanie_neuromedika_br.7

Сподели

Напишете коментар