Новости

You can design and create, and build the most wonderful place in the world. But it takes people to make the dream a reality.

Doctor or Assistant Doctor?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis et dolor lacus. Ut sed pellentesque dui. Proin in purus sit amet turpis pharetra fringilla. Suspendisse at.

Што е тоа карцином на кожата? – Статија на Спец. Д-р Емилија Парцанова – дерматовенеролог во Неуромедика

Поимот карцином на кожа се однесува на немеланомските карциноми на кожата – базоцелуларниот карцином (базалиом, рак на базалните клетки) и планоцелуларниот карцином (спиноцелуларниот карцином, рак на плочестите клетки). Базалиомот  е најчестиот малигнен тумор на кожата и најчест малигнен тумор на белата раса воопшто. Кај претставниците на белата раса е 3 до 5 пати почест од […]

Почна со работа новата современа Неуромедика Болница

За вечерва е закажано свеченото отворање на новата болница, за што е подготвена голема и спектакуларна прослава. Истовремено ќе се прослави и јубилејот 25 години постоење на брендот Неуромедика.

Генералниот директор на “Неуромедика” Д-р Емил Угриновски го доби признанието Личност на Југоисточна Европа за 2017 година

Генералниот директор на “Неуромедика” Д-р Емил Угриновски го доби признанието Личност на Југоисточна Европа за 2017 година (SEE Personality 2017) што се доделува во рамки на Фестивалот на кинематографиите од Југоисточна Европа  (SEE a Paris – South-East European Film Festival 2017). Реномираната манифестација ќе се одржи од 31.05-03.06 во Париз во престижниот “Theatre Le Palace”. Организаторите […]

NEUROMEDICA – STUBRAND 2017

Од денес официјално Неуромедика е STUBRAND 2017 – Прв избор на студентите кога станува збор за здравствена заштита и прва приватна болница сертифицирана како STUBRAND во Македонија. Неуромедика – 25 години Партнер на Вашето здравје! http://stubrand.com/2017/05/04/neuromedica-stubrand-2017/  

Неуромедика на саемот за медицина во Истанбул – Expomed 2017

Од 30.03-02.04 во Истанбул Турција се одржа најголемиот саем на медицина во Евроазија “International İstanbul Medical Analysis, Diagnosis, Treatment, Rehabilitation Product, Device, System, Technology, Equipment and Hospitals Fair”. Саемот се одржува секоја година и има за цел да ги собере на едно место здравствените индустрии од Азија, Југоисточна Европа, Северна Африка и Балканот. Директорот Д-р […]