Novitete

2014-05-02

Ставање импланти

Më shumë
2012-10-18

Neuromedica në 7-të MEDIKOS 2012 panair

Neuromedica poliklinika pjesë në MEDIKOS 7-të 2012, duke përfshirë farmaci stomatologji dhe mjekësi. Panairi u mbajt prej 03-05.10.2012 në Prishtinë, Kosovë.

Më shumë
2012-10-04

20 Vite Neuromedica

Fotot e festimeve për 20 vjetorin e Neuromedica

Më shumë