fbpx

Скопје – Центар

Општи информации
Персонал
Работно време
Локација

(24h дежурна служба, домашна посета и санитетски транспорт)
Адреса: ул.”Јордан Мијалков бр. 62″, Скопје
Тел/факс: +389 2 313 33 13, +389 75 40 20 00
E-mail: centar@neuromedica.com.mk

Услуги и служби

 • Здравствена заштита со лекари од општа пракса – матичен лекар
 • Стоматологија – матичен стоматолог
 • Педијатрија
 • Гинекологија и акушерство – матичен гинеколог
 • Медицина на труд
 • Периодични систематски прегледи за фирми, сите видови лекарски уверенија.
 • Биохемиска лабораторија со најсовремена апаратура
 • 24 часовна дежурна служба
 • Домашна посета
 • Специјалистичка домашна посета
 • Санитетски транспорт во земјава и странство
 • Дијагностика
 • Магнетна резонанца – 1.5 Тесла, Компјутерска томографија – 64 слајсна, Рентген, Ултразвучна дијагностика, ЕЕГ, ЕМГ, 12 канално ЕКГ, Мамографија