Ортопедија

Општи информации
Персонал
Работно време
 • Малигнитети на локомоторен систем (дијагностика со МР и КТ)
 • Детекција на остеопороза со DXA дијагностика
 • Ординирање на на ортопедски помагала и нивна апликација
 • Специјалистичка домашна посета
 • Преглед на бебе со ЕХО дијагностика за стабилитет на колковите
 • Преглед на деформитети кај деца (рамни стапала, криви стапала, сколиози, кифози)
 • Интра-артикуларна апликација на хијалуронски препарати
 • Третман на травматски повреди на мускуло-скелетниот систем
 • Дијагноза и третман на цервико-брахијалгии, ишијалгии, спондилози, спондилоартози, дископатии
 • Спортски повреди – детекција и лекување

д-р Александра Димова

Специјалист ортопед 070408707 dr.dimova@neuromedica.com.mk

19 Nov

Ортопедија

 • 14 - 20
 • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
20 Nov

Ортопедија

 • 08 - 14
 • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
21 Nov

Ортопедија

 • 14 - 20
 • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
22 Nov

Ортопедија

 • 08 - 14
 • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин
23 Nov

Ортопедија

 • 10 - 16
 • д-р Александра Димова
5 слободни места
Закажете термин