Хирургија

Општи информации
Персонал
Работно време

Пластична, реконстуктивна и естетска хирургија

Естетска хирургија:

 • Естетска хирургија на уши
 • Естетска хирургија на очни капаци
 • Лифтинг на лице
 • Естетска хирургија на нос
 • Естетска хирургија на дојки
 • Гинекомастија
 • Естетска хирургија на стомак
 • Дермолипектомија на сите регии
 • Третман на брчки (ботокс и филери)
 • Зголемување на усни

Пластична и реконструктивна хирургија:

 • Окулопластична хирургија (протоза на очен капак, ентропион, ентропион, тумори на очни капаци)
 • Вродени деформитети на лице и врат
 • Вродени деформитети на шака, горни и долни екстремитети
 • Парализа на фацијален нерв
 • Хирургија на шака и стапало
 • Хирургија на тетиви на шака, стапало и Ахилова тетива
 • Хирургија на лузни, контрактури и тетоважи
 • Третман на рани, изгореници и смрзнатини
 • Дијабетично стапало
 • Мекоткивни инфекции
 • Цисти и синуси
 • Бенигни и малигни кожни тумори
 • Бенигни и малигни мекоткивни тумори
 • Бенигни и малигни тумори на дојки, усни и ушна школка
 • Бекерова циста
 • Тумори на паротидна жлезда
 • Дипитренова контрактура
 • Тунел карпал синдром
 • Пилонидални цисти и синуси
 • Хирургија на надворешни полови органи
 • Имплантација на медикаменти
 • Хернии

Спец. д-р Елизабета Асенова

Специјалист по општа хирургија 070277063 dr.asenova@neuromedica.com.mk

Прим. д-р Добрила Андоновска

Спец. по пластична и реконструктивна хирургија 070221760 dr.andonovska@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Драган Стошиќ

специјалист по општа хирургија – супспец.по абдоменална хирургија

Проф. д-р Мирче Симеонов

Спец. хирург и трауматолог / dr.simeonov@neuromedica.com.mk

22 Jul

Хирургија

 • 08 - 13
 • Спец. д-р Елизабета Асенова
5 слободни места
Закажете термин
22 Jul

Хирургија

 • 08 - 15
 • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин
22 Jul

Хирургија

 • 12 - 20
 • Прим. д-р Добрила Андоновска
5 слободни места
Закажете термин
23 Jul

Хирургија

 • 08 - 16
 • Прим. д-р Добрила Андоновска
5 слободни места
Закажете термин
23 Jul

Хирургија

 • 12 - 20
 • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин
24 Jul

Хирургија

 • 08 - 13
 • Спец. д-р Елизабета Асенова
5 слободни места
Закажете термин
24 Jul

Хирургија

 • 08 - 15
 • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин
24 Jul

Хирургија

 • 12 - 20
 • Прим. д-р Добрила Андоновска
5 слободни места
Закажете термин
25 Jul

Хирургија

 • 08 - 16
 • Прим. д-р Добрила Андоновска
5 слободни места
Закажете термин
25 Jul

Хирургија

 • 12 - 20
 • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин