Спец. д-р Елизабета Асенова

Спец. д-р Елизабета Асенова

Специјалист по општа хирургија
070277063
dr.asenova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
26 Apr

Хирургија

  • 15 - 20
  • Спец. д-р Елизабета Асенова
5 слободни места
Закажете термин
29 Apr

Хирургија

  • 08 - 13
  • Спец. д-р Елизабета Асенова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Прим. д-р Лилјана Д. Милошевска

Спец. по интерна медицина и субспецијалист по гастроентерохепатологија / dr.milosevska@neuromedica.com.mk

д-р Александра Георгиевска

специјалист по медицинска биохемија

д-р Атанас Василев

Специјалист физијатар 078224212 dr.vasilev@neuromedica.com.mk