Спец. д-р Елизабета Асенова

Спец. д-р Елизабета Асенова

Специјалист по општа хирургија
070277063
dr.asenova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
24 May

Хирургија

  • 15 - 20
  • Спец. д-р Елизабета Асенова
5 слободни места
Закажете термин
27 May

Хирургија

  • 08 - 13
  • Спец. д-р Елизабета Асенова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Маринела Малинова

Специјалист по оториноларингологија 070360866 dr.malinova@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Марија Јакимова

Специјалист ортопед dr.jakimova@neuromedica.com.mk