Спец. д-р Драган Стошиќ

Спец. д-р Драган Стошиќ

специјалист по општа хирургија – супспец.по абдоменална хирургија

Општи информации
Работно време
Коментари

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Прим. д-р Добрила Андоновска

Спец. по пластична и реконструктивна хирургија 070221760 dr.andonovska@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Марија Јакимова

Специјалист ортопед dr.jakimova@neuromedica.com.mk

Прим. д-р Лилјана Д. Милошевска

Спец. по интерна медицина и субспецијалист по гастроентерохепатологија / dr.milosevska@neuromedica.com.mk