fbpx

Спец. д-р Борче Попов

Спец. д-р Борче Попов

Специјалист по орална хирургија .
dr.popov@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Др.Борче Попов има дипломирано на Стоматолошкиот Факултет во Скопје во 1999г.

Од 2002-2005г. работи во Здравствен Дом-Скопје.  Од 2005г. има своја Приватна Здравствена Установа ПЗУ Др.Борче Попов-Скопје.  Од 2010-2014г. е на специјализација на Стоматолошки Факулте-Скопје на Орална Хирургија.  

Од 2015-2017г. работи како спец.Орален Хирург во амбуланта Козле.

Од 2018г. работи под договор во ПЗУ Неуромедика како спец. Орален Хирург и од 2019г.е вработен како спец.Орален Хирург во ПЗУ Неуромедика.  

Има учествувано на повеќе домашни и меѓународни конгреси и симпозиуми од областа на Стоматологијата, Оралната Хирургија и Имплантологија.  Др.Борче Попов  поседува сертификати за Имплантолошки системи-Schutz Dental Implant System и Ankylos Dental Implant System.

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Жарко Јанковски

Спец. по интерна медицина и кардиологија / dr.jankovski@neuromedica.com.mk

д-р Дејан Огненовиќ

Специјалист гинеколог – акушер / dr.ognenovikj@neuromedica.com.mk

Проф. д-р Миодраг Врчаковски

Специјалист неврорадиолог 075387127 dr.vrcakovski@neuromedica.com.mk