Проф. д-р Мирче Симеонов

Проф. д-р Мирче Симеонов

Спец. хирург и трауматолог
/
dr.simeonov@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
25 Apr

Хирургија

  • 12 - 20
  • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин
26 Apr

Хирургија

  • 08 - 15
  • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин
29 Apr

Хирургија

  • 08 - 15
  • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин
30 Apr

Хирургија

  • 12 - 20
  • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Симеон Могилевски

Специјалист по психијатрија 077857755 dr.mogilevski@neuromedica.com.mk

д-р Емилија Минова

Специјалист дерматовенеролог 070408710 dr.minova@neuromedica.com.mk

Д-р Драгана Костеска

Доктор по општа медицина