Проф. д-р Мирче Симеонов

Проф. д-р Мирче Симеонов

Спец. хирург и трауматолог
/
dr.simeonov@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
19 Aug

Хирургија

  • 08 - 15
  • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин
20 Aug

Хирургија

  • 12 - 20
  • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин
21 Aug

Хирургија

  • 08 - 15
  • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин
22 Aug

Хирургија

  • 12 - 20
  • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин
23 Aug

Хирургија

  • 08 - 15
  • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори