Прим. д-р Воислав Кајевски

Прим. д-р Воислав Кајевски

Спец. уролог
/
dr.kajevski@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Спец. д-р Елизабета Асенова

Специјалист по општа хирургија 070277063 dr.asenova@neuromedica.com.mk

д-р Александра Георгиевска

специјалист по медицинска биохемија

Проф. д-р Александар Пушевски

Специјалист по ревматологија 070255600 dr.pusevski@neuromedica.com.mk