Прим. д-р Лидија Марковска

Прим. д-р Лидија Марковска

Специјалист невролог
070408701
dr.lidijamarkovska@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
19 Aug

Неврологија

  • 08 - 15
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
20 Aug

Неврологија

  • 12 - 20
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
21 Aug

Неврологија

  • 08 - 15
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
22 Aug

Неврологија

  • 12 - 20
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
23 Aug

Неврологија

  • 08 - 15
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Д-р Бошко Ставрески

Специјалист по општа хирургија

Проф. д-р Миодраг Врчаковски

Специјалист неврорадиолог 075387127 dr.vrcakovski@neuromedica.com.mk

Зоран Костов

Психолог / психотерапевт psiholog@neuromedica.com.mk