Прим. д-р Лидија Марковска

Прим. д-р Лидија Марковска

Специјалист невролог
070408701
dr.lidijamarkovska@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
25 Apr

Неврологија

  • 12 - 20
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
26 Apr

Неврологија

  • 08 - 15
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
29 Apr

Неврологија

  • 08 - 15
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
30 Apr

Неврологија

  • 12 - 20
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Прим. д-р Добрила Андоновска

Спец. по пластична и реконструктивна хирургија 070221760 dr.andonovska@neuromedica.com.mk

д-р Атанас Василев

Специјалист физијатар 078224212 dr.vasilev@neuromedica.com.mk