Прим. д-р Лидија Марковска

Прим. д-р Лидија Марковска

Специјалист невролог
070408701
dr.lidijamarkovska@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
19 Aug

Неврологија

  • 08 - 15
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
20 Aug

Неврологија

  • 12 - 20
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
21 Aug

Неврологија

  • 08 - 15
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
22 Aug

Неврологија

  • 12 - 20
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
23 Aug

Неврологија

  • 08 - 15
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Спец. д-р Елизабета Асенова

Специјалист по општа хирургија 070277063 dr.asenova@neuromedica.com.mk

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог 070308584 dr.angelova@neuromedica.com.mk

д-р Дејан Огненовиќ

Специјалист гинеколог – акушер 070315979 dr.nikolov@neuromedica.com.mk