Прим. д-р Лидија Марковска

Прим. д-р Лидија Марковска

Специјалист невролог
070408701
dr.lidijamarkovska@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
21 Jan

Неврологија

  • 08 - 15
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
22 Jan

Неврологија

  • 12 - 20
  • Прим. д-р Лидија Марковска
4 слободни места
Закажете термин
23 Jan

Неврологија

  • 08 - 15
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
24 Jan

Неврологија

  • 12 - 20
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Катерина Сиљаноска

Стоматолог 071381322 dr.katerina@neuromedica.com.mk

д-р Атанас Василев

Специјалист физијатар 078224212 dr.vasilev@neuromedica.com.mk

Прим. д-р Лилјана Д. Милошевска

Спец. по интерна медицина и субспецијалист по гастроентерохепатологија / dr.milosevska@neuromedica.com.mk