д-р Славчо Кусакатски

д-р Славчо Кусакатски

Специјалист по радиодијагностика
078322854
dr.kusakatski@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Образование:
25.09.1992 год. – Специјализација по радиодијагностика – УКИМ Медицински Факултет – Скопје
20.06.1984 год. – Доктор по медицина – УКИМ Медицински Факултет

Работно искуство:
20.06.1984 год. – Воена болница – Скопје во одделот за Радиологија
01.02.2010 год. – ЈЗУ 8-ми Септември Скопје во одделот за Радиологија
Од 01. 06. 2016 год. – ПЗУ Неуромедика Скопје
Во тек на работниот стаж на РТГ при Воена болница Скопје работи на одделот за интервентна радиологија – инвазивна ангиографија, потоа на одделот за КТ каде бил и раководител на отсекот. Освен класична РТГ дијагностика работи и на целата програма од КТ дијагностика како и на МР дијагностика – неурорадиологија.

Има земено учество на бројни семинари, конгреси работилници во земјата и странство, како и на едукативни школи како што се школата за КТ во Нови Сад, школата за МРИ во Сремска Каменица, Нови Сад и други.

23 Sep

Радиологија

  • 08 - 16
  • д-р Славчо Кусакатски
5 слободни места
Закажете термин
24 Sep

Радиологија

  • 08 - 16
  • д-р Славчо Кусакатски
5 слободни места
Закажете термин
25 Sep

Радиологија

  • 08 - 16
  • д-р Славчо Кусакатски
5 слободни места
Закажете термин
26 Sep

Радиологија

  • 08 - 16
  • д-р Славчо Кусакатски
5 слободни места
Закажете термин
27 Sep

Радиологија

  • 08 - 16
  • д-р Славчо Кусакатски
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Јулија Даниловска-Саздова

Доктор по општа медицина 070431000 dr.danilovska@neuromedica.com.mk

д-р Катерина Сиљаноска

Доктор по стоматологија dr.siljanoska@neuromedica.com.mk

д-р Моника Блажеcка

Доктор по општа медицина dr.blazeska@neuromedica.com.mk