д-р Славчо Кусакатски

д-р Славчо Кусакатски

Специјалист по радиодијагностика
078322854
dr.kusakatski@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Образование:
25.09.1992 год. – Специјализација по радиодијагностика – УКИМ Медицински Факултет – Скопје
20.06.1984 год. – Доктор по медицина – УКИМ Медицински Факултет

Работно искуство:
20.06.1984 год. – Воена болница – Скопје во одделот за Радиологија
01.02.2010 год. – ЈЗУ 8-ми Септември Скопје во одделот за Радиологија
Од 01. 06. 2016 год. – ПЗУ Неуромедика Скопје
Во тек на работниот стаж на РТГ при Воена болница Скопје работи на одделот за интервентна радиологија – инвазивна ангиографија, потоа на одделот за КТ каде бил и раководител на отсекот. Освен класична РТГ дијагностика работи и на целата програма од КТ дијагностика како и на МР дијагностика – неурорадиологија.

Има земено учество на бројни семинари, конгреси работилници во земјата и странство, како и на едукативни школи како што се школата за КТ во Нови Сад, школата за МРИ во Сремска Каменица, Нови Сад и други.

19 Aug

Радиологија

  • 08 - 16
  • д-р Славчо Кусакатски
5 слободни места
Закажете термин
20 Aug

Радиологија

  • 08 - 16
  • д-р Славчо Кусакатски
5 слободни места
Закажете термин
21 Aug

Радиологија

  • 08 - 16
  • д-р Славчо Кусакатски
5 слободни места
Закажете термин
22 Aug

Радиологија

  • 08 - 16
  • д-р Славчо Кусакатски
5 слободни места
Закажете термин
23 Aug

Радиологија

  • 08 - 16
  • д-р Славчо Кусакатски
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Прим. д-р Лидија Марковска

Специјалист невролог 070408701 dr.lidijamarkovska@neuromedica.com.mk

д-р Дејан Огненовиќ

Специјалист гинеколог – акушер 070315979 dr.nikolov@neuromedica.com.mk

д-р Славчо Кусакатски

Специјалист по радиодијагностика 078322854 dr.kusakatski@neuromedica.com.mk