д-р Симеон Могилевски

д-р Симеон Могилевски

Специјалист по психијатрија
077857755
dr.mogilevski@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Образование:
Дипломиран доктор по медицина на Медицински факултет – Р. Бугарија, 2003 год.
Студии по специјалноста Психијатрија на Медицински факултет-Скопје, 2016год.

Работно искуство:
Oпшт доктор во Брза помош ЗД Кочани
Матичен лекар во Германија
Регионален менаџер за фармацевстка компанија Ангелини-Италија во Бугарија

Работни обврски:
Работи индивидуална и системска психотерапија (несоници, неврози, пореметувања на исхрана, панични растројства, социјални, школски и др. фобии, пострауматски стресни растројства, анксиозни растројства, депресии, психози).

21 Jan

Психијатрија

  • 12 - 20
  • д-р Симеон Могилевски
5 слободни места
Закажете термин
22 Jan

Психијатрија

  • 08 - 16
  • д-р Симеон Могилевски
5 слободни места
Закажете термин
23 Jan

Психијатрија

  • 12 - 20
  • д-р Симеон Могилевски
5 слободни места
Закажете термин
24 Jan

Психијатрија

  • 08 - 16
  • д-р Симеон Могилевски
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Нада Тасевска

Спец. по трудова медицина 078321162 dr.tasevska@neuromedica.com.mk

д-р Катерина Сиљаноска

Стоматолог 071381322 dr.katerina@neuromedica.com.mk

д-р Ѓорѓи Николов

Специјалист гинеколог – акушер 070315979 dr.nikolov@neuromedica.com.mk