д-р Роза Ангелова

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог
070308584
dr.angelova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
26 Apr

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
29 Apr

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
30 Apr

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Катерина Сиљаноска

Доктор по стоматологија dr.siljanoska@neuromedica.com.mk

Д-р Драгана Костеска

Доктор по општа медицина

Спец. д-р Марија Јакимова

Специјалист ортопед dr.jakimova@neuromedica.com.mk