д-р Роза Ангелова

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог
070308584
dr.angelova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
21 Jan

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
22 Jan

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
23 Jan

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
24 Jan

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Проф. д-р Методи Чепреганов

Специјалист по невропсихијатрија и епилептологија. 072222827 dr.cepreganov@neuromedica.com.mk

д-р Симеон Могилевски

Специјалист по психијатрија 077857755 dr.mogilevski@neuromedica.com.mk

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог 070308584 dr.angelova@neuromedica.com.mk