д-р Роза Ангелова

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог
070308584
dr.angelova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
23 Sep

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
24 Sep

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
25 Sep

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
26 Sep

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
27 Sep

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Д-р. Чагри Саде

Д-р. Чагри Саде, дипломира на Факултетот за медицина на Универзитетот во Анкара , а својата специјализација ја обавува во болницата…

д-р Жарко Јанковски

Спец. по интерна медицина и кардиологија / dr.jankovski@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Борче Попов

Специјалист по орална хирургија . dr.popov@neuromedica.com.mk