д-р Роза Ангелова

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог
070308584
dr.angelova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
23 May

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
24 May

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
27 May

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
28 May

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Ѓорѓи Николов

Специјалист гинеколог – акушер 070315979 dr.nikolov@neuromedica.com.mk

Проф. д-р Методи Чепреганов

Специјалист по невропсихијатрија и епилептологија. 072222827 dr.cepreganov@neuromedica.com.mk