д-р Нада Тасевска

д-р Нада Тасевска

Спец. по трудова медицина
078321162
dr.tasevska@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
19 Jul

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
22 Jul

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
23 Jul

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Ѓорѓи Вановски

Доктор по општа медицина dr.vanovski@neuromedica.com.mk

Проф. д-р Методи Чепреганов

Специјалист по невропсихијатрија и епилептологија. 072222827 dr.cepreganov@neuromedica.com.mk

д-р Емилија Минова

Специјалист дерматовенеролог 070408710 dr.minova@neuromedica.com.mk