д-р Нада Тасевска

д-р Нада Тасевска

Спец. по трудова медицина
078321162
dr.tasevska@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
23 Sep

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
24 Sep

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
25 Sep

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
26 Sep

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
27 Sep

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Маре Стојковска

Доктор по општа медицина 071239862 dr.stojkovska@neuromedica.com.mk

Д-р Бошко Ставрески

Специјалист по општа хирургија 070237558 dr.stavrevski@neuromedica.com.mk

д-р Славчо Кусакатски

Специјалист по радиодијагностика 078322854 dr.kusakatski@neuromedica.com.mk