д-р Нада Тасевска

д-р Нада Тасевска

Спец. по трудова медицина
078321162
dr.tasevska@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
23 May

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
24 May

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
27 May

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
28 May

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Катерина Сиљаноска

Доктор по стоматологија dr.siljanoska@neuromedica.com.mk

Прим. д-р Лилјана Д. Милошевска

Спец. по интерна медицина и субспецијалист по гастроентерохепатологија / dr.milosevska@neuromedica.com.mk

Проф. д-р Александар Пушевски

Специјалист по ревматологија 070255600 dr.pusevski@neuromedica.com.mk