д-р Маринела Малинова

д-р Маринела Малинова

Специјалист по оториноларингологија
070360866
dr.malinova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Образование:
2004 год. Диполмира на Медицински Факултет во Скопје;
2008-2012 год. Сецијализација по ОРЛ на Универзитетска Клиника за уво,нос и грло на Медицински факултет – Скопје.

Работно искуство:
2007 И 2008 г. Oпшт лекар во Поликлинка Неуромедика Скопје;
Од јануари 2013 год. Специјалист по ОРЛ во Поликлиника Неуромедика Скопје;

Доедукација и обуки:
2009 год. – Естетска и функционална хирургија на нос/ОРЛ и Клиника за хирургија на глава и врат “Ребро“ Загреб;
2011 год. -Едукативен курс и работилница за Ларингомикроскопска хирургија – Медицински Факултет Нови Сад;
2011 год. – Курс по Отологија на тема тимпанопластики/ОРЛ Клиника Скопје;
2012 год. – Конгрес на Оториноларинголози на Македонија.

Научни трудови:
2012 год. – Otitis Externa Maligna.

23 Sep

Оториноларингологија

  • 08 - 15
  • д-р Маринела Малинова
5 слободни места
Закажете термин
24 Sep

Оториноларингологија

  • 08 - 15
  • д-р Маринела Малинова
5 слободни места
Закажете термин
25 Sep

Оториноларингологија

  • 08 - 15
  • д-р Маринела Малинова
5 слободни места
Закажете термин
26 Sep

Оториноларингологија

  • 08 - 15
  • д-р Маринела Малинова
5 слободни места
Закажете термин
27 Sep

Оториноларингологија

  • 08 - 15
  • д-р Маринела Малинова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Спец. д-р Борче Попов

Специјалист по орална хирургија . dr.popov@neuromedica.com.mk

Проф. д-р Александар Пушевски

Специјалист по ревматологија 070255600 dr.pusevski@neuromedica.com.mk

Д-р Бошко Ставрески

Специјалист по општа хирургија 070237558 dr.stavrevski@neuromedica.com.mk