д-р Маринела Малинова

д-р Маринела Малинова

Специјалист по оториноларингологија
070360866
dr.malinova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Образование:
2004 год. Диполмира на Медицински Факултет во Скопје;
2008-2012 год. Сецијализација по ОРЛ на Универзитетска Клиника за уво,нос и грло на Медицински факултет – Скопје.

Работно искуство:
2007 И 2008 г. Oпшт лекар во Поликлинка Неуромедика Скопје;
Од јануари 2013 год. Специјалист по ОРЛ во Поликлиника Неуромедика Скопје;

Доедукација и обуки:
2009 год. – Естетска и функционална хирургија на нос/ОРЛ и Клиника за хирургија на глава и врат “Ребро“ Загреб;
2011 год. -Едукативен курс и работилница за Ларингомикроскопска хирургија – Медицински Факултет Нови Сад;
2011 год. – Курс по Отологија на тема тимпанопластики/ОРЛ Клиника Скопје;
2012 год. – Конгрес на Оториноларинголози на Македонија.

Научни трудови:
2012 год. – Otitis Externa Maligna.

21 Jan

Оториноларингологија

  • 08 - 15
  • д-р Маринела Малинова
5 слободни места
Закажете термин
22 Jan

Оториноларингологија

  • 08 - 15
  • д-р Маринела Малинова
5 слободни места
Закажете термин
23 Jan

Оториноларингологија

  • 08 - 15
  • д-р Маринела Малинова
5 слободни места
Закажете термин
24 Jan

Оториноларингологија

  • 08 - 15
  • д-р Маринела Малинова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Прим. д-р Добрила Андоновска

Спец. по пластична и реконструктивна хирургија 070221760 dr.andonovska@neuromedica.com.mk

д-р Катерина Сиљаноска

Стоматолог 071381322 dr.katerina@neuromedica.com.mk

д-р Арбана Реџепи

Доктор по општа медицина 070931675 dr.arbana@neuromedica.com.mk