д-р Катерина Бранковиќ

д-р Катерина Бранковиќ

Доктор по општа медицина
072222835
dr.brankovic@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Јулија Даниловска-Саздова

Доктор по општа медицина 070431000 dr.danilovska@neuromedica.com.mk

д-р Катерина Бранковиќ

Доктор по општа медицина 072222835 dr.brankovic@neuromedica.com.mk