д-р Дејан Огненовиќ

д-р Дејан Огненовиќ

Специјалист гинеколог – акушер
070315979
dr.nikolov@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Образование:
Медицински факултет Св.Кирил и Методиј Скопје
Специјализација по гинекологија и акушерство во Љубљана, Словенија

Усовршување:
Во областа на гинекологија и акушерство о Визбаден, Германија и Левен, Белгија.

22 Jul

Гинекологија

  • 12 - 20
  • д-р Дејан Огненовиќ
5 слободни места
Закажете термин
23 Jul

Гинекологија

  • 08 - 14
  • д-р Дејан Огненовиќ
5 слободни места
Закажете термин
24 Jul

Гинекологија

  • 08 - 14
  • д-р Дејан Огненовиќ
5 слободни места
Закажете термин
25 Jul

Гинекологија

  • 08 - 14
  • д-р Дејан Огненовиќ
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Маре Стојковска

Доктор по општа медицина 071239862 dr.stojkovska@neuromedica.com.mk

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог 070308584 dr.angelova@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Елизабета Асенова

Специјалист по општа хирургија 070277063 dr.asenova@neuromedica.com.mk