д-р Дејан Огненовиќ

д-р Дејан Огненовиќ

Специјалист гинеколог – акушер
/
dr.ognenovikj@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Образование:
Медицински факултет Св.Кирил и Методиј Скопје
Специјализација по гинекологија и акушерство во Љубљана, Словенија

Усовршување:
Во областа на гинекологија и акушерство во Визбаден, Германија и Левен, Белгија.

23 Sep

Гинекологија

  • 12 - 20
  • д-р Дејан Огненовиќ
5 слободни места
Закажете термин
24 Sep

Гинекологија

  • 08 - 14
  • д-р Дејан Огненовиќ
5 слободни места
Закажете термин
25 Sep

Гинекологија

  • 08 - 14
  • д-р Дејан Огненовиќ
5 слободни места
Закажете термин
26 Sep

Гинекологија

  • 08 - 14
  • д-р Дејан Огненовиќ
5 слободни места
Закажете термин
27 Sep

Гинекологија

  • 08 - 14
  • д-р Дејан Огненовиќ
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Симеон Могилевски

Специјалист по психијатрија 077857755 dr.mogilevski@neuromedica.com.mk

д-р Емилија Минова

Специјалист дерматовенеролог 070408710 dr.minova@neuromedica.com.mk

Прим. д-р Лилјана Д. Милошевска

Спец. по интерна медицина и субспецијалист по гастроентерохепатологија / dr.milosevska@neuromedica.com.mk